Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träkar tar tid att fYlla

 

 

som en svårfångad gryende sol

i sitt sken

har vintern i sitt tappt mot vår

jag kan förstå smärtan i det skeenden

åt det håll som jag varsamt går

 

hur man räcker men aldrig till

hur vintern kom för fort, och alldeles försent

man springer för landandet allt vad man kan

man snubblar till, skyndar på men det är alldeles förment

 

men jag har lärt mig att aldrig skynda fort

tid har sitt i allt

värmen kommer alltid i tid

än fast livet är isande kallt

 

sol står upp, tuppen gol,

allt levande kräver sitt

det är då jag vill ha kropp, möta allt

mot bultande hjärtat mitt.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-17 21:24



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt!
2017-02-19

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2017-02-18

  KYREUS of Sweden
Eko* poesi
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP