Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en stickning som jag gjort


Lördag morgon 18 februari 2017

lördag morgon

jag vaknar tidigt

går upp ser ut genom fönstret

det är några kall grader

jag går och lägger mig igen

drar täcket hårt om mig

skönt att ligga så

i värmen av täcket

jag lyssnar på radion

ljudet är lågt

det behövs inte mer

ger mig lite sällskap i den tidiga morgonen

tänker på gårdagen

på eftermiddagen

så trevligt det var

med några väninnor på fika

i dag är en ny dag

nya möjligheter

där jag hoppas 

att mitt blodsocker

håller sig lugnt

inte hoppar upp och ner som i går

en kopp kaffe

och allt känns bra denna morgon

 

anits 18 februari 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-18 10:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig så fint :)
2017-02-20

  ULJO
Fint att få ta del av din vardag
2017-02-19

  Bibbi VIP
Lycka till!
2017-02-19

  Niliboy
Direkt ur levande livet, känns igen, ty täcket döljer inte fattigdom i anden. Fint skaldberättat!
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP