Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skönheten i de frostbitna träden och buskarna.


Frostbitna

Frostbitna
Ödmjukt vackra
Stoiskt lugn




Bunden vers (Haiku) av Jeanne-Marie VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-02-18 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP