Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen som kvinnan gömmer från mannen

Vi kan inte berätta det för dem,
de kan inte hantera det.
Männen, ni vet.

De står inte ut med
kvinnan som skriver,
de anser det vara alltför
plågsamt.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-18 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight