Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broderi, Brydderi-stuge-dröm

Bland drömmar man förstått, hos andra människor än mig, är en glänta med (Sol), Stuga och vattenfall det optimala, även hos broderiexperterna, är denna dröm allmänt giltig. Jag känner det som, en lekstuga och Vattenfall, vore drömmen, kanske lättare att bygga därtill. :)




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-02-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim