Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger sig? Hänger sig?

När jag hänger upp mitt liv på någon. Glömmer jag då inte mig själv? GLÖMMER JAG DÅ INTE NÅGON? Jag hänger mig inte, jag hänger mig? Bryr mig om någon speciellt mycket, Glömmer jag då inte bort någon? Det är som en karusell. Det finns människor runt mig. LOL, eller en viss insikt?




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-02-18 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim