Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUMINDALEN

allt var inte festligt

i mumindalen

mörkret föll i periferin

isen släckte eldar

i mumindalen

sorgkanter på demokratin

 

ständigt finns en hotbild

som kastar skugga

över såväl vardag som fest

allt var inte fridfullt

i mumindalen

inte ens när allt var som bäst

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2017-02-18 14:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Jag gillar mumintrollen och jag gillar din skarpa dikt
2017-02-19

    ej medlem längre
Snarlik med samhället
2017-02-18

    ej medlem längre
Ungefär som i verkligheten kanske...
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP