Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i stunden

det är i den korta stunden jag vet...

jag klipper avigor ej rättor ändock rättad

kortheten börjar långt innan

kyligheten den sura, bittra, sårande

återhållsamheten, trängdheten, tystheten

Jag vill gå ut ur mitt skinn

Ur mitt jag 

tittar på klockan

då biter vi ihop till oigenkännlighet tills 

tiden visar förbi 

klar

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-08 10:01



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Time is just a reference point...
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP