Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Många Timglas Har Du Att Förvalta

 

Hoppet sprider ut sig 

och rinner längs med 

sekundmätarens långa arm

som precis när som helst

släpper allt som hoppats

ut i tomma intet

 

Tiden ryms i ett timglas 

och allt har sin tid

Ett liggande timglas

förändrar alla perspektiv

När man krossar det

så är allt över 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-19 12:24



Bookmark and Share


  Dilsewat
Denna gav mig inspiration att skriva om timglaset! Riktigt bra!
2017-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Det fanns dagar när jag upplevde att kvällarna var som en rutschkana som obönhörligt transporterade mig till nästa dag. Det gick inte att bromsa.
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP