Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett paradis tillsammans med den rätta ...

Image may contain: sky, tree, outdoor, nature and water

 

... men ett helvete 
med den som är
allt annat än det
eller som blott bara är en kompromiss
i brist på något annat ...

Ty med den 
vi är ämnade för
blir även en koja i skogen
något alldeles underbart ...

För mig är insikten 
om vad kompromisser
med kärleken kan leda till
oavsett vad konventionerna talar om
rätt otvetydigt sådant som ...

... att oavsett inramningen
torftig eller guldkantat rik
lik förbannat 
förr eller senare utvecklas till
ett mer eller mindre
utvecklat helvete ...

... i någon form ...

- Även om det 
konventionellt sett
synes normalt och rätt ...


 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-19 06:35



Bookmark and Share


  WyS VIP
Underbar bild!
Skog, sol vind o vatten! Livsnödvändiga ingredienser för kropp o själ!

Texten skriven med erfarenhet.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP