Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att följa lämmeltåget innebär att alla lämlar följer varandra in i döden när de gemensamt drunknar i en älv.


Egna vägar

Ibland får man gå sina egna vägar
Och följa inre kartor
Bana upp nya stigar
Ibland så får man tänka själv

Inte göra som alla andra plägnar
Följa sitt sinnes uppror
Vara den som krigar
Inte vara lämmeln i en älv

Ibland så får man ödmjukt inse
Att man har haft fel
Och sen göra sin del
För att låta självrannsakan ske




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-19 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP