Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storytelling

Jag minns inte hela resan, men du är en av dem som räddade mitt liv, och numera gör det till ett bättre liv. Kan ligga i min "säng", och sakna, men märker det inte, att göra ett avgörande kliv ifrån min negativa demonism. Den var en gång i tiden kallad Depressivitet. Svårt att lämna "sängen", förrän jag får ett samtal av grannen, där han frågar, om jag vill göra honom sällskap. Så började det.




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim