Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drifter

Sexualdriften hos en människa

gör att hen kan företa sig

dumma saker

när den tagit över

den normala tankebanan

Det är njutningen

som slagit om reläet från den normala

till den ibland abnorma lystnaden

På samma sätt är de med törst efter sprit,

narkotika och sötsaker

I en aktuell tidningsartikel

illustrerar rapparen Petter fenomenet

med sin replik: "Jag har snöat in på vin!"

från den normala




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-02-19 12:32



Bookmark and Share


  Verner Forsman
När dom primala (&primatiska) drifterna tar över. Primat- och reptil-hjärnan kastar sig över människohjärnan. Så fort dom får en chans.
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP