Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte glömma

Drömmer stressdrömmar om att du lämnar mig
(som om du nånsin var min)
Hinner aldrig säga hejdå
jag skriker på dig men du vänder inte om

Mina ögon gråter stenar,
varför tycker du inte synd om mig?
De skrapar ögonvitan och blod rinner nerför kinderna,
över mina bröst och all den hud som du vidrört

Jag kan inte glömma dina händer på min kropp




Fri vers av artaug
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Mina ögon gråter stenar". Vad bra beskrivet, fint!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug