Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det vi som ägde tiden

Var det vi som ägde tiden
eller den som hade oss
något gick förlorat
i strömmen av liv

Går på kända gator
korsar mina gamla spår
men de jag mötte då
finns inte längre här

Nya ansikten
möter utan blickar
utan leenden
jag känner ingen

Spåren suddas ut
går vilse i tiden
minns ännu vem jag var
men vem är jag nu?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 13:10



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Stor igenkänning i den här dikten.
Den är välformulerad och tänkvärd.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP