Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorerad

Mailen skickad
Välvalda ord till vännen
Tyst mer än ett dygn




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 13:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hen kanske begrundar detta extra
noga...!
2017-02-22

    ej medlem längre
Nonchalans är inte roligt.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén