Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra,musiken vann genom Owe Törnkvist


Hurra,musiken vann genom Owe Törnkvist

Det är inte ofta mig ropar hurra att musiken vann. Men med Owes låt så kom musiken fram som gör så mycket gott för själen. Man blir väldigt glad när man musicerar. Jag vet att när man är ledsen är den bästa medicien att sätta sig ner och skriva en låt och sjunga gör att demonerna försvinner. Jag tror inte den Onde är musikalisk,det är väl bra det.
Under de åren som vi var ute och spelade blev Varm korv boggie en av favoriterna. och naturligtvis Dagny. Att förmedla så mycket när han är 87 år det är fantastiskt. Läkare borde skriva ut 8 sånger per dag i stället för 8 tabletter.
Man måste också ge en eloge till tjejernsa Owe hade med sig och naturligtvis bandet. Vanlig rak musik utan krusiduller är något som går rakt in i hjärtat. Jag är helt av den uppfattningen att många människor är glada över Owes vinst.
Så åter igen säger jag:

Hurra musiken vann.
Grattis Owe.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 15:14



Bookmark and Share


  M.Eta
Gillade dina rader" Läkare borde skriva ut 8 sånger per dag istället för 8 tabletter". Musik är bra för hälsan.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj