Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskattning


det är ett privilegium
för en make

att sätta sin mun mot ditt sköte
slickandes ditt våta nav

direkt efter en megakuk
gjort sitt

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-19 16:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Haha undrar vad som är upphetsande i Go'morron Sverige! Det här är väl ljusår ifrån det Ric pratar om?
2017-02-20

  Ric
Du är bättre än Gomorgon Sverige! :)
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP