Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös

Skriker att jag
Vill bara slå dig jättehårt i ansiktet
Men
Egentligen vill jag inte förstöra hans vackra drag
Jag vill ju kunna ta med honom på skolavslutningarna
När
Om
Han och jag får barn

Han
Som
Gör mig besviken varje gång
Liksom
Kan han inte bara avguda mig lite?
Kyssa min mage och sedan be om mer
Hur svårt kan det va?
Fattar han verkligen inte?
Eller låtsas han bara som
Vill bara att han ska älska mig tills döden skiljer oss åt
Ju




Fri vers av sofiaaaans
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-19 16:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja, vad kan man säga om en dylik självupptagen karlslok som INTE förstår att varje kvinna egentligen måste dyrkas litet och xxxx:s litet överallt och avnjutas långsamt.
2017-02-23

    ej medlem längre
Håller med föregående text, sen är nog brist på kommunikation i förhållande vanligare än man tror. Bra förmedlat!
2017-02-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna
han förstår inte vad han har
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sofiaaaans