Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr

Psykosberättelser
Om sanningen ska fram.
Det är värre än det ser ut
Fortfarande
Jag har igen blivit knivhuggen i själen
Det går sönder
Orden trillar av
Det blev sämre
Bokstäver lossnar irrar runt i hackiga rörelser
Går av, splittras, bryts ner
Försvinner
Du gick också av
I mina meningslösa tankar
Andetag
Pulsen ramlar nedför en trappa
Slag i ansiktet
Överraskande likgiltighet
Sväljer mig
För att sedan spotta ut mig, redan död.




Fri vers av Den Svarta Rosen
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-19 18:15



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som försöker greppa livets mening!
Berörande och stark text!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Den Svarta Rosen
Den Svarta Rosen