Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag vill låna din hand och kyssa den med slutna ögon
hitta vägen till ditt centrum med hjälp av dina mjuka linjer
finnas på ditt berg
i din flod
i din minimala grotta
Jag önskar slicka dina läppar med ro
drömma magiska drömmar av njutning
där dörrar och väggar inte finns
och solen
är taket
och solen
är golvet
Bakom hjärnans scen
svävar jag i din boning med naiva rörelser
och försöker att uppleva din hud
utan att vara skräcklagen
på att byta sorg




Fri vers av Minona
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona