Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld och lågor

Inget jag vill är värt det
Jag gör mig ensammast i världen och försöker hitta ut
Jag hör alla mina hjärtan slå
De dunkar för att komma ut

Jag sväljer dina ord och spyr upp dem igen
Du får fläckar på tröjan
Vi håller hand när du brinner upp gång på gång
Jag spottar på röran

Du tvättar tröjan på 60 grader
Alla mina ådror slår knut
Jag vet inte ens vad det är jag längtar efter
Men jag gör mig ensammast i världen och försöker hitta ut




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad