Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till mina barn...mina älskade Kronjuveler


...Livets motivation... Barnen

Den dag som jag faller
och inte längre ställer mig upp för att gå

När min tro om hopp är ute
och ingen hjälp längre finns att få

När livet nästan är över
och jag tar mitt sista djupa andetag

Då vill jag att Du inom Dig skall veta
att det var just Du... som gjorde min dag

© Angela Bohlin

 




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-23 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin den här gillade jag mycket..
2017-08-08

  Linil VIP
Sorgligt, men vacker.. sista andetaget hugger i mig.
2017-07-29

  Natten24
känns lite smärtsam, men ändå vacker
2017-07-15

    ej medlem längre
En berörande text skriven av djup kärlek, känner värme i hjärtat!
2017-06-19

    ej medlem längre
Övertygande..och vacker!
2017-05-26

    ej medlem längre

2017-05-26

    ej medlem längre
Vackert
mvh annokas

2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP