Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig nu och för alltid

Idag låg jag som ett barn i ditt sköna knä
mina blickar träffade dina
jag kände en skön trygghet när du smekte mitt hår med dina magiska fingrar
jag önskade ligga där länge och njuta av värmen som strålade från dina gröna ögon
jag saknade dig redan när jag låg där
jag visste att du skulle åka iväg och tar med dig mitt hjärta,
mina tankar och min själ
jag kände en djup sorg i mitt hjärta när du kysste mig farväl
mina steg hemåt blev tunga, kände mig vilse utan dig
dina smek avtryck på min kropp, spåren av dina kyssar på mina läppar vill jag
ha kvar tills vi träffas igen




Fri vers av Blomma 68
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 22:25



Bookmark and Share


  ULJO
Ta vara på den känslan. Äkta och sann kärlek är få förunnat att finna. Jag har också haft den turen. Jag upplever genuin och äkta kärlek varje dag
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68