Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Med en Ström av längtan strid och försoning ger jag mig ut på farvatten jag aldrig seglat

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-19 22:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa utan ström är det svårt. Fint och kärnfullt.
2017-02-22

  Lars Hedlin
Så fint och berörande
2017-02-20

  ULJO
Bra
2017-02-20

  Salvation Pepper
Livsbejakande ord.
2017-02-20

    ej medlem längre
snyggt.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP