Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dagen, den här sorgen

Jag kan aldrig gifta mig
för ångest är redan min pojkvän
Det enda andra jag älskar är att skada mig
och oroa mig för konsekvenserna sen

När jag är hög är jag övertygad om
att min kropp försöker lura mig på alla sätt som går
Att jag närsomhelst ska dö, typ, liksom
det spelar ingen roll hur jag mår

Jag ligger naken mellan rosa satintyg
och önskar mer än allt att min kropp kunde bli avspänd
Jag skär upp halva låret i smyg
och oroar mig för konsekvenserna sen




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad