Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och att bli älskad tillbaks av dig


Mina avsikter har aldrig varit andra än att få älska dig

Varenda sekund av mig vill vara med dig
Vi var Bonnie and Clyde, Sid and Nancy
Jag begriper inte hur jag ska låta bli att röra dig
Dina händer fyller mina med magi

Jag vill ta på hela dig, med hela mig, hela tiden
Vi är vackrare tillsammans än vår stereotyp
Våra hjärtan är av glas, vår hud av siden
Din kyss är i min blodtyp




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 512 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-19 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad