Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden bär längtans vingar

 

Om natten smyger våndan

obehindrat omkring

 

tränger sig på

finner fäste i sinnet 

 

låter saknadens ensamhet

gnaga i skinn och ben

 

då kroppen skriker

att min, min

saknar Din...

 

 

ty själen längtar




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-02-21 00:19



Bookmark and Share


    carinamnm
Exakt så! Himla bra skrivet!
2017-03-11

  Lars Hedlin
Starkt längtansfullt och fint skrivit!
2017-03-05

  Karina"Kia"
Ensamhet och ångest som sakta maler sig in gör sig till besvär i själens längta!
Stör i tid och otid!

Längtan är kärleken efter att få vara ostört de två!

Vackert skrivet med avtryck av svårmod!
2017-02-26

  Stanley Rydell
Vackert om kroppslig sinnlighet
2017-02-25

    Sefarge VIP
Skavande ensam längtan
i gemenskapens själ
Varm/kallt igenkännade
Tack!

2017-02-23

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så vackert även om det som är svårt!
2017-02-22

  Alexius Sjöberg
Jättevacker dikt, natten kan vara så fruktansvärd!
2017-02-22

    Peter Söderqvist
Längtan så vackert beskriven.
2017-02-22

  Heikki Hellman
Jag känner väl din nattliga vånda. Saknad, längtan och ensamhet alla tillsammans värst om de attackerar på nattens tystnad. Jag har fått panik, har velat skri av ångest! Har lärt att det sällan hjälper…….. kärlek kunde hjälpa, kunna ge små och större saker i ord och handling till någon och få ta emot det samma ….
2017-02-21

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint i själslig längtan !!!
2017-02-21

  Nils-Robert
En melankoliskt dikt om längtan. Så fint skrivet och beskrivet.
2017-02-21

  M:tin
Så berörande vackert skrivet Alysse!!!!!!!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP