Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklös?

Är en person från hemtjänsten

ond, avundsjuk eller tanklös,

när hon lägger en smutsig

dammsugarborste

mitt på en duk

med utsökt brodyr

av svenska sommarblommor

i relief,

som en gång givits

som bröllopspresent ?

Frågan finner inget svar

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 08:14



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Kanske stressig... överarbetad. För många pass på för kort tid. Etc etc.

Även miljoner andra saker som trötthet och sjukdom. Livsproblem.

Frågan finner inget svar.
(Evig sorg)

Har dock svårt att tänka mig att någon avsiktligt med flit skulle göra nått sånt.
2017-02-20

  Öknens Ros VIP
Kanske väldigt stressad?
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP