Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle gifta mig

Jag skulle gifta mig

med mitt eget öde

men kapellet var öde




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-23 18:25



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Betänkligt, om att vara sitt öde, eller utanför.
2017-02-27

    ej medlem längre
Vilken text - sorgsen. En varm kram
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman