Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II 20.2.2017 (Tema: Själö)

 

 

fiskgjusarnas bo

insnöat, tomt, tystnaden

på högsta volym

 

 

2017-02-20 12:10

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-20 11:11



Bookmark and Share


  Martin Lind
Tycker verkligen om slutorden : " och tystnaden på högsta volym" .

Känslan när man begrundar det övergivna och översnöade boet ....
2017-02-26

    ADI Nehlin
så vackert skaldat
2017-02-22

  Karina"Kia"
Talande tystnad i februari,som snart kommer bli till liv!

En haiku som är snärtig och ger ett uppvaknande liv i språkets tid just nu!
2017-02-21

  Verner Forsman
Jag kan nästan höra... tystnaden smyga fram över vintertäcket.
2017-02-20

  TrollTörnTrappan VIP
fågel, fisk eller lagom överdrivet /övergivet !?!
2017-02-20

  Eva Langrath VIP
fin haiku om tystnaden som talar
2017-02-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Javisst. Man justerar volymen så att man kan höra en knappnål braka i golvet!
2017-02-20

    ej medlem längre
inlevelsefullt, bildskapande i sinnet
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku i vinterkläder!
2017-02-20

  Kozo
Största möjliga tyssstnad....
( Jag ser det, så fint)
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP