Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmänmänskliga bilfrågor

Bilen.
Vad har du varit med om?
Var har du varit?

Och lite mer allmänmänskligt; Var har din ägare och du varit?
Vad har din ägare varit med om?




Fri vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2017-02-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim