Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Machomän och återvinningsstation

Det finns Macho-män, de som står på återvinningsstationen, och bara tittar på, när man slänger sitt skräp. Vad skulle de ha gjort? Porn. Nej, det är inte så jag menar, kanske hjälpt till med skräpet, gett ett handtag. Är det kanske vad som är kvar, av Machokulturen, på en återvinningsstation? Kanske inte där man är van att finna, machokulturen i sig?




Bunden vers av Mim
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim