Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 57 av kung David. THE MESSAGE


Under dina vingar gömmer jag mig


Var god mot mig,

Gud - nu genast!

Under dina vingar

gömmer jag mig

tills stormen

har bedarrat.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-20 11:58



Bookmark and Share


  aol
Ja Gud är alltid god, kram,
2017-02-20

  Eva Helene VIP
Varmt och förtröstansfullt!
2017-02-20

    ej medlem längre
Tryggare kan ingen vara...
2017-02-20

    ej medlem längre
Ja, vilken förmån! Trygg i alla situationer!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP