Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust






är att hoppas och tro
att det finns en lösning
även om det verkar omöjligt


leta efter ett ljus i mörkret
hitta det
och kämpa för att komma dit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-02-20 12:20



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Rätt, aldrig ge upp. Man måste bara ge sig lite tålamod och vänta.
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Fin definition!
2017-02-22

  StinaJ VIP
Precis. Livslust är att bejaka sig själv och inse att man till slut klarar av det. Trots allt.
2017-02-21

  Anya VIP
Jaa du fångar en bit av livslusten. Bra!
2017-02-21

    ej medlem längre
Livslust, lusten att leva, lusten att utforska och upptäcka lusten till lust.
Det finns alltid en lösning om lusten att söka är tillräckligt stor.
2017-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
just så - hoppas, tro
söka och finna
och kämpa för förverkligandet!
2017-02-21

  aol
Bara så hoppfullt sant.
2017-02-20

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med dig
Kramar
2017-02-20

  Janina Kaminska
Tack för dessa ord, behöver de nu. Kram!
2017-02-20

  Rise Little One
Dina ord är som ljus i mörkret.
2017-02-20

    Peter Söderqvist
Fin beskrivning av en känsla som också beskriver livet.
2017-02-20

  Lars Hedlin
Mycket bra och sant
2017-02-20

    Birgersdotter VIP
Trösteord!Du har sån kraft och klokhet!
2017-02-20

  Eva Helene VIP
Fint, tar till mig av dessa kloka ord!
2017-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Visa ord från en vis kvinna med stor livserfarenhet.
2017-02-20

  Gunnel Eriksson VIP
Bra råd och med litet glädje
så når man nog fram till något.
2017-02-20

  M.Eta
Hur mörkt det än är i tunneln finns ljuset i slutet. Man får krypa framåt, kämpigt ibland,man behöver en hejarklack!
2017-02-20

    ej medlem längre
Jaa, så sant, man får inte ge upp!
2017-02-20

    ej medlem längre
Precis så är det. Tack för dina visdomsord som hjälppar vandrare i mörka passager.
2017-02-20

  Blått Norrsken VIP
Starkt i att aldrig ge upp !!! Aldrig låta mörkret vinna .
2017-02-20

    ej medlem längre
Vacker visdom som visar vägen, om man råkat glömma eller gå vilse. Tack.
2017-02-20

  ULJO
Klokt agerat och förmedlat
2017-02-20

  överlevaren VIP
Så sant, instämmer....klokord!
2017-02-20

  Öknens Ros VIP
kloka ord att ta till sig.
2017-02-20

    ej medlem längre
Orden lyser med livskraft och lust!
2017-02-20

    ej medlem längre
Det är livslust vännen
Alltid hoppets ljus och tro oss måste följa
eljest vi lever i hjärtats vinter
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP