Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRT EXODUS

vårt uttåg blir ett "upp-tåg"

upp till himlens ljusa strand

sen väntar oss ett intåg

i vårt kära löftesland

en dag blir det ett uppbrott

det ska äga rum med hast

men det blir ingen hemresa

för den som sitter fast

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/2 2017

 

Hamna inte i helvetet som Bob Marley!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-02-20 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man får akta sig för att fastna i det man har. Det är inget värt mot evigheten med Gud!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP