Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon måste borra ett hål i mitt huvud

Någon måste borra i mitt huvud
borra i mitt djup

för att släppa ut alla känslor
för att släppa lös demonerna

från nedan
och från ovan

Någon måste fråga
den enda rätta frågan
den som alltid lyckas borra
sig ända in

in under mitt skinn
och drar ut

vad som helst
vad än jag har där

som ömmar och värker
som sliter och söndrar
mig själv
i mitt inre

Någon måste borra sig
ända in
och sen gräva ut allt

som jag har

ett helt kar täckt med var
allting som jag var
och allt det som jag har

i mitt huvud
i min kropp och själ

där har ni alla demonerna
där har ni dom känslorna

från nedan och
från ovan

seså! (jag är redo)
skynda på!
börja gräv

börja borra mig ut

från mig själv




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
när demonerna tar plats - det värker i själen

:) varför inte prova meditation

Annars en verkligt illustrativ bild hur det är när demonerna tar plats
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman