Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLAN 714 TILL SYLDAVIEN



när tillvaron känns stenhård
och E4:an är full
när grådask invaderar
för JANTE-lagens skull
drar jag till biblioteket
försvinner i ett hörn
det är min egen flygplats
jag svävar som en örn


plan 714 till syldavien
mitt hemliga vapen plockas fram
jag vill inte känna alla krav igen
och planet ska inte samla damm
plan 714 till syldavien
och san thedoros likaså
jag flyger högt över land och hav igen
en resa förunnad ytterst få


om alla bara tjattrar
ombord på 2:ans buss
om mostrar och om fastar
om mat och antabus
när jag har blivit trött på
att åka karusell
då vet jag vad som gäller
för att jag ska bli snäll

plan 714...etc


LARZ GUSTAFSSON 170220

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-02-20 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Böcker är en värld att resa i! Bra skrivet Larz
2017-02-20

    ej medlem längre
Böcker är en tillgång. Som det stod på en lapp i en bok jag köpte från ett antikvariat: "Kom böcker, mina bästa vänner och locka mig med"
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP