Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar om tid


Fjärde mars

Den 4 mars är dagen
då jag, enligt almanackan
borde kunna gå både till och från
mitt arbete i dagsljus.
I dag trotsade jag agendan och
gick lite senare till jobbet
och hem lite tidigare.
Jag lurade mig själv på
nästan 2 veckor!
Undrar vad jag ska
göra med all den tiden?




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-20 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP