Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


En menings tår!

Glödande spik

Formen är sig lik

 

Fadd och avslagen

Allt är på spänn

 

Vill gråta en menings tår

Kan förståelsen förlåta

 

Sanningsenligt naket

Tär det hårt inom

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-02-20

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 448 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-02-20 18:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Starkt!
2017-02-25

  Salvation Pepper
"Kan förståelsen förlåta"
Fint.
2017-02-23

  Fem hjärtan VIP
Berör på djupet! Kram
2017-02-22

  Ingrid Trolle
Hjärtskärande!
Kram!
2017-02-22

    ADI Nehlin
berörande
2017-02-22

  Maiah VIP
Lite oväntad och en fantastisk text, applåd
2017-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
tåren som rinner lik en spik - som sista spiken i kistan, liksom - - -
sorgset - naket - bra!
2017-02-21

  StinaJ VIP
Känslosamt.
2017-02-21

  Karina"Kia"
Att ge en förlåtelse kan befria än!
2017-02-21

  ULJO
Oftast kan förlåtelse förlåta
2017-02-20

  alicja lappalainen VIP
en man behöver ha en verktygslåda som fungerar för fixande ..
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Visst kan det göra ont!
2017-02-20

    ej medlem längre
Men snälla Lars

Ingen behöver be mig om förlåtelse
det är jag som ska be om att få förlåtelse

Varma kramar
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin