Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver

Jag skriver
för vem?
inte vet jag
kanske för mig själv




Fri vers av Minona
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona