Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erbjudande

En del av mitt liv
själen och mitt innersta
erbjuder jag dig

Jag släpper taget
långsamt faller jag bakåt
och du tar emot 

 




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 05:48



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Jättefin dikt om tillit
2017-02-21

    ej medlem längre
Med största värme och förtroende erbjuder du det dyraste du har, jag vill att du faller i en generös och välkomnande famn!
En kort kärleksfull text som säger precis allt!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP