Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 73 av Asaf. "Om än min kropp och min själ försmäktar, så är dock Gud mitt hjärtas klippa och min del evinnerligen." THE MESSAGE Bild inköpt i USA


När jag har Dig frågar jag efter intet på jorden


Du är det enda

jag önskar i himlen!

När min hud blir skrynklig

och benen sköra

är Gud ändå trofast som berget.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-21 08:33



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ett stöd i en resa till annat liv!
Mjukvackert skrivet<3
2017-02-22

    ej medlem längre
Trygghet genom allt! Fin text!
2017-02-22

  Goraxy 89 Orion VIP
EXAKT !
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP