Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste om detta när jag läste psykologi. Personer med asperger syndrom och mycket framgångsrika människor lär ha avsaknad av spegelneuron.


Spegelneuron

Spegelneuron

Förmågan
Att  spegla
Andras känslor
I sitt eget inre

Utlösa
En resonans
I våra egna själar

Förmåga
Till empati

Ser jag dig greppa pennan
Gör jag det genast själv

Imitation
Rörelse
Språk

Kliva in i din verklighet
Känna din avsmak




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-21 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP