Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Ibland är lögnen liksom gruskornet som skär sönder motorn

Den allra sista droppen som tillslut spränger dammen

Det sista långa andetag man tar innan hammaren så hårt faller

Ibland är lögnen det ända man har...





Fri vers av Julian Carax
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-21 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax