Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtid


Låt mig drömma

till min retreat

en glänta där solen 

alltid lyser milt

och fåglar sjunger

jag blundar

känner värmen

låter allt stanna till

inget annat finns

bara hjärtats puls

och en hand som sakta

smeker mitt hår

en kyss på min panna

och en röst som viskar

det här är ett universum

där inga felsteg finns

i samma stund du klev in

blev du förlåten

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-21 11:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bedårande vackert!
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2017-02-21

  Bibbi VIP
Så fint.
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP