Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Därför att det oömma vidrörde det ömma
och vek ner det som utgjorde hennes essens

tvekande fotsteg lindrade de sår som inom
oviljan att läka utgjorde ett svagt sista slag

ett sinande kännande bröt ner det återstående
motståndet och slutet inom en trasig vilja




Fri vers av Frida Andersson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-21 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson