Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dream

In a dream 

we came together 

the band on my finger

promise it's forever...

 

 




Fri vers av mysing
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslofull!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing