Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var finns glädjen

 

var finns glädjen

den som alltid varit ditt liv


varför skall du tänka sådana tankar

när du redan är märkt

av tankesvårigheter


frustrationen tar tag i dig

du vet inte hur hantera den

gråt och tandagnisslan

skada dig själv eller dina saker

 

misstro alla som vill dig väl

vill inget veta

tankesvårigheten gör dig illa

hoppas du får lugn på tankarna

 

snart

 

men allt tar sådan tid

inom vården

 

©tk.




Fri vers av thyra
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 15:17



Bookmark and Share


  Björn Solum
Vackert formulerat och ett slut, som åtminstone får mig att rysa..
Tänkvärd text. Tack för den.
2017-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Tungt men bra formulerat.
2017-02-22

  Sara Helen VIP
Oj, det skulle vara hjärtan och inte frågetecken där. <3

Kram på dig
2017-02-21

  Sara Helen VIP
????
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra