Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Trött på alla löften

jag känner miginte viktig

det finns dom som lovar

jag hör av mig

ringer i morgon

när så kallade vänner gör så

försöker jag blunda

men

när läkare har lovat ringa

gett mig en tid

jag stannar hemma

tiden jag har väntat på

försvinner

timmarna går

ingen läkare ringer

det går inte att skylla på

att jag inte svarat

när jag numera har bara mobiltelefon

ingen fast telefon

det hände samma sak i dag

under eftermiddagen

skulle jag få ett samtal

från en sköterska

jag litat på

nu är klockan över 18

ingen har ringt

jag börjar undra om jag 

törs låta någon operera mig

så här får det inte vara

jag ska skriva ett klagomål

lägga i lådan vid vårdcentralen

så dom åtminstone får ett

den lådan sägs det alltid är tom

nu ska den få ett brev från mig

jag hoppas dom tar åt sig kritiken

vår vårdcentral

ska vara den bästa i landstinget

det ska dom få bevisa nu

 

anits 21 februari 2017




Prosa av anits VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-21 18:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tyvärr en stark verklighet för många..kram
2017-03-05

    ej medlem längre
Bra skrivet och bra att du skriver dem ett brev, för det där är inte okej. De brukar minsann vilja ha betalt om en patient missar en tid, så vi borde kanske få betalt när de inte ringer på en bestämd tid som utlovat?
2017-02-27

  Fem hjärtan VIP
Så jobbigt när vården inte fungerar! Styrkekram
2017-02-22

    Dan Myrbeck
Klart dålig stil av berörda!
2017-02-22

  Anya VIP
Detta känner jag igen. Man väntar och väntar och ingen ringer. Så jobbigt. Bra förmedlat här. Bra att du reagerar.
2017-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Guds löften håller!
2017-02-22

  Bibbi VIP
Upplevt detsamma. Smärtsamt.
2017-02-22

  aol
Så jobbigt att se, hur gick det, kram vännen,
2017-02-21

    Birgersdotter VIP
Tråkigt när man sitter och väntar!
2017-02-21

  Niliboy
Skinn på näsan!
2017-02-21

  ULJO
Den svenska vården i ett nötskal, tyvärr
2017-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Vart är vården på väg?
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP